Україна
24 березня 2016
Аудит підтвердив відповідність стандарту якості розчину для гемодіалізу, що поставляється в Україну ТОВ «Допомога-1»
Розчин для гемодіалізу, що поставляється в Україну ТОВ «Допомога-1», відповідає усім стандартам.
news-image

Представники державного підприємства "Техномед" після аудиту турецької компанії-виробника підтвердили сертифікати відповідності на розчин для процедури гемодіалізу, що поставляється в Україну ТОВ"Допомога-1". Про це говориться в повідомленні прес-служби підприємства "Техномед".

На початку березня представники ГП "Техномед" знаходилися на заводі-виробнику компанії "Ren Med" в Туреччині, де ними була проведена комплексна експертиза якості цієї продукції і дотримання технологій її виготовлення. Прес-служба повідомляє, що компанія "RenMed" - провідний виробник препаратів для гемодіалізу в Туреччині. Вона вже десятиліттями поставляє свою продукцію Греції, Італії, Катару, Іраку та іншим країнам.

Українські фахівці не виявили порушень і ще раз підтвердили, що цей розчин відповідає усім вимогам і державним стандартам.

"Українські пацієнти можуть бути спокійні - їх життя у безпеці. Висновки незалежного експерта і проведений аудит ще раз показали - препарати для гемодіалізу компанії "Red Med" відповідають усім вимогам і стандартам", - заявив Емануїл Синанов, аудитор Державного українського об'єднання "Політехмед".

Нагадаємо, що в одному лише Києві налічується близько 450 хворих, які потребують  регулярної процедури гемодіалізу, а в усій країні таких людей налічується близько 5000 осіб.