Шоу-біз та культура
25 березня 2016
Притула розкритикував Міністерство культури
Також ведучий розкритикував українських зірок.
news-image

Про це відомий шоумен написав на своїй сторінці в фейсбуці, передає «Є!».

За його словами, українські артисти регулярно бідкаються, що в Україні мало роботи. Артист розповів, що зірки першого ешелону заробляють на телепроектах та на рекламі., а колективи другого ешелону заробляють гроші завдяки фестивалям та міні-турам по країні.

"Чого ж бідкаються всі інші? Відповідь лежить на поверхні – амбіції перевищують самооцінку. Банальна економічна формула «попит породжує пропозицію» знівельована на ніц!",- зазначив Притула.

Шоу-мен запевняє, що більшість артистів, яких 2 рази показали по М1, просто не хочуть їхати з концертами по невеликих містах. Ведучий наголосив, що виступає проти того, щоб люди зазіхали на п’єдестал пошани не пройшовши навіть тренувальних зборів. 

За словами Притули, відсутність зіркових виступів у маленьких містах породила дуже серйозні та невтішні наслідки.

"У малих містах зникає культура відвідин концертних заходів, як така. Публіка віком від 15 до 30-ти, яка у своєму житті на концерти потрапляла кілька разів, банально не навчена елементарним нормам поведінки в залі під час виступу артистів: молоді люди, особливо не соромлячись, вживають алкоголь під час концерту і виходять цілими компаніями на перекури",- розповів він.

Притула заявив, що Міністерство культури в такому вигляді, як зараз нам не потрібно. На його думку, Міністерство культури є, а культура чомусь зникає. 

"Мінкульт має усвідомити, що Артист поїде в райцентри, якщо буде відчувати від міністерства лояльність у деяких питаннях, наприклад, вартості оренди залів, які є на балансі Мінкульту! А вона у нас іноді, перепрошую, на голову не налазить!",- заявив він.