Шоу-біз та культура
25 березня 2016
Шанувальники «Ленінграда» обурені звільненням Аліси Вокс і заміною її співачками з караоке
Після концерту групи в Москві в оновленому складі багато хто вважав, що Алісі Вокс знайшли негідну заміну.
news-image

Новина про те, що лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров звільнив виконавицю хіта про Лабутени Алісу Вокс, підірвала простори Інтернету і розділила прихильників гурту "Ленінград" на дві частини - прихильників і противників настільки кардинального кадрового рішення Шнурова, пише «Є!» з посиланням на російські джерела.

Поки одні приходили в екстаз від харизми улюбленого виконавця під час концерту і писали вдячні відгуки на сторінці групи по його закінченні, інші ополчилися проти "Ленінграда", вимагаючи повернути Алісу, гроші за квитки і прибрати невідомих виконавиць - Василину і Флориду, які замінили ефектну блондинку.

Нові солістки такі тухлі, що просто ... Простіше концерти відміняти, ніж так ганьбитися, - відзначають шанувальники групи.
Солістки нові - провал. Вогонь в них загашений, харизма близько нуля. Аліса була окрасою гурту, - впевнені незадоволені.

Настільки бурхливе обурення шанувальників змусило Шнурова вступити з ними в полеміку і прямо в коментарях на сторінці в "Інстаграме" відстоювати своє право приймати кардинальні рішення.

"Ленінград" - це те, що придумав і придумую я. Живу цим, як би пишномовно це не звучало. Те що він змінюється і залишається тим самим несподіваним "Ленінградом" вважаю одним з головних своїх успіхів... - висловився співак після закінчення концерту.

Раніше повідомлялось, що новими солістками групи стали петербурженки Василіса Старшова і Флорида Чантурія, які до цього співали виключно в клубах і караоке-барах.

Читайте також: Шнуров прокоментував рішення вокалістки «Ленінграда» залишити групу