Політика
25 березня 2016
З’їзд БПП визначився з кандидатурою Прем’єр-Міністра та припинив повноваження двох нардепів
Миколу Томенка та Єгора Фірсова позбавили депутатських мандатів.
news-image

Дванадцятий позачерговий з'їзд партії "Блок Петра Порошенка" "Солідарність" наполягає на відставці Кабінету Міністрів України. Про це йдеться у  резолюції з'їзду, передає «Є!».

Крім того, з’їзд підтримав пропозицію Ю. Луценка про висунення В.Гройсмана на посаду Прем’єр-Міністра України і закликає фракцію партії «Блок Петра Порошенка» розглянути цю кандидатуру та склад нового Кабінету Міністрів.

Ми закликаємо всі демократичні парламентські сили невідкладно утворити нову парламентську коаліцію, оголосити про програму дій і взяти спільну відповідальність за формування нового складу Уряду, - йдеться у документі.

Також з’їзд ухвалив рішення про зміни у виборчому списку партії, "виключивши з нього кандидатів, які не беруть участі у партійній діяльності".

З’їзд партії відповідно до статті 81 Конституції України ухвалив рішення про дострокове припинення повноважень народних депутатів Томенка М.В. та Фірсова Є.П., які вийшли зі складу парламентської фракції партії «Блок Петра Порошенка», - йдеться в повідомленні прес-служби.
Читайте також: Туркменські чиновники цілують нову книгу президента країни про чай (відео)