Шоу-біз та культура
26 березня 2016
Стріт-арт у Сіднеї: художники креативно зобразили подружжя Кардашьян-Уест
В Австралії з'явилися незвичайні малюнки на стінах.
news-image

Слава однієї з найскандальніших пар в шоу-бізнесі не дає спокою майстрам стріт-арту з Сіднея. Австралійські художники вирішили увічнити оголені селфі телезірки Кім Кардашьян і самозамилування її чоловіка репера Каньє Уеста, присвятивши їм кілька муралів в мегаполісі, повідомляє «Є!».


Незвичайне графіті, на якому зображено скандального репера, який цілує сам себе, з'явилося завдяки художнику Скотту Маршу. Намальований цей портрет на будівлі одного з сіднейських барів за згодою власників закладу. Але це ще не все. Пару днів назад поруч з муралом, який отримав назву «Каньє любить Каньє», з'явився ще один, який зображає оголену дружину репера, світську левицю Кім Кардашьян, пише The Guardian.


Правда, судячи з усього, милуватися роздягненою зіркою реаліті-шоу жителі і гості Сіднея будуть недовго. Міська влада зажадали зафарбувати "непристойну» картину. А ось Каньє Уеста ніхто чіпати не буде - він все-таки намальований в одязі.

До речі, австралійські вуличні художники вже не в перший раз зізнаються в коханні до зоряного сімейства Кардашьян - Уест. Кілька тижнів тому в Мельбурні на стіні одного з будинків з'явився мурал, який зображав скандальне "голе селфі» Кім.