Політика
29 березня 2016
Кандидатура Луценка на посаду Генпрокурора не пропонується, - Найєм
Мустафа Найєм прокоментував, які кандидатури ймовірно розглядатимуть на посаду Генерального прокурора.
news-image

 

На запитання журналістів щодо кандидатів на посаду Генпрокурора у кулуарах Верховної Ради відповів Мустафа Найєм, передає кореспондент «Є!» . 

"Жодних прізвищ не було озвучено. Єврооптимісти пропонують свою кандидатуру - Горбатюка, яка була озвучена на фракції, до речі. Пан Президент вирішив чомусь, що ми таким чином палимо, як він сказав, ефективну і перспективну людину. Тобто чомусь вважається, що підтримка суспільства громадянських діячів - це "паливо" кандидата"
"Що стосується кандидатур, які зараз називаються, ми знаємо про те, що пан Севрук буде зараз виконуючим обов'язки, ми знаємо, що пан Столярчук уже ходить по Генеральній прокуратурі і розповідає, що він є людиною, яка вирішує кадрові питання, в тому числі він пропонує пану Горбатюку їхати у Львів і заявив, що новий Генеральний прокурор не бачить його на цьому місці. З іншого боку, ми знаємо, що "Народний фронт" пропонує кандидатуру зі свого боку як баланс проти Гройсмана - заступника міністра юстиції Наталію Севостьянову"

На запитання щодо розгляду кандидатури Луценка Мустафа відповів:

"Пан Луценко на останній зустрічі, яка була з єврооптимістами, заявив, що він не хоче, не буде і його кандидатура не пропонується"