Інтернет
1 квітня 2016
Пентагон заплатить хакерам 150 тисяч доларів за злом своєї системи
Міністерство оборони США запускає програму тестування надійності своїх комп'ютерних систем в рамках проекту "Зламай Пентагон".
news-image

Учасники тестування повинні будуть пройти перевірку на предмет скоєння злочинів або відмовитися від призових. Про це повідомляє прес-служба відомства, передає «Є!».

Програма розрахована на кілька загальнодоступних веб-сайтів міністерства оборони, які будуть вказані учасникам в міру наближення до початку Цих випробувань, - зазначив прес-секретар Пентагону Пітер Кук.

Для реєстрації учасників створений сайт https://hackerone.com/hackthepentagon. Допускається участь громадян США, які не скоювали злочинів, пов'язаних з тероризмом, незаконним обігом наркотиків та інших правопорушень.

Учасники тестування повинні будуть погодитися на скринінгу (перевірку на предмет скоєння злочинів, притягнення до кримінальної відповідальності, фінансову історію). Можна відмовитися, але в цьому випадку претендувати на винагороду не можна.

Індивідуальні виплати будуть залежати від ряду факторів, зазначив Кук. Розмір призового фонду складе $ 150 тисяч.

Проект Зламав Пентагон покликаний знайти проломи в безпеці сайтів військового відомства - до того, як це зроблять зловмисники. Як правило, займаються цим експерти з кібербезпеки з приватних і урядових IT-компаній.

Читайте також: Хакери вкрали у Центробанку Бангладеш $ 80 млн замість $ 800 млн через помилку