Події
7 квітня 2016
Суд залишив у силі вирок директору ялтинського зоопарку «Казка»
Коментарі самого Олега Зубкова поки відсутні.
news-image

Підконтрольна Росії прокуратура Криму заявила про набуття чинності вироку кримському бізнесмену - власникові ялтинського зоопарку "Казка" і Білогірського сафарі-парку "Тайган" Олегу Зубкову у кримінальній справі "про катування співробітника". Про це повідомило видання "Крим.Реалії", передає «Є!»

Таке рішення прийняв Верховний суд Республіки Крим за результатами розгляду апеляційних скарг засудженого і потерпілого, які були залишені без задоволення, а вирок - без змін, - йдеться в повідомленні прокуратури.

Білогірський районний суд на підставі поданих російською прокуратурою Криму даних визнав директора ТОВ "Ялтинський зоопарк "Казка" винним у побитті одного зі своїх співробітників і засудив його до трьох років позбавлення волі умовно з випробувальним терміном на один рік.

Коментарі самого Зубкова щодо відхилення апеляції поки відсутні.

Це не єдина кримінальна справа стосовно бізнесмена в Криму і його об'єктів, які сам Зубков називає сфабрикованими. Підприємець опублікував низку звернень - російському президенту Володимиру Путіну, главі Чечні Рамзану Кадирову, генпрокурору Росії Юрію Чайці з проханням взяти під захист його бізнес в Криму, "врятувати" його об'єкти від свавілля "кримських чиновників".   

Читайте також: Глава австрійського банку подав у відставку після публікації «Панамських документів»