Політика
11 квітня 2016
Гройсман назвав три речі, які «добивають» Україну (відео)
Також спікер розповів, яку команду він хотів би бачити в Уряді.
news-image

Є три речі, які добивають Україну: неефективне управління, корупція і популізм. Про це сьогодні сказав на погоджувальній раді спікер Верховної Ради Володимир Гройсман, передає «Є!»

На його думку, коаліція повинна об'єднатись саме для того, щоб справитись з цими викликами і вивести країну з кризи. 

Новий уряд має бути публічним, ефективним, реформістським, має стабілізувати ситуацію в країні, відновити економічне зростання, побудувати ефективну роботу з міжнародними фінансовими інституціями і потурбуватись про умови життя пересічного українця. Саме таку професійну команду, яка буде здатна вирішувати ці задачі, я хотів би бачити в уряді, - наголосив спікер Парламенту.

Є три речі, які добивають Україну, - неефективне управління, корупція і популізм. Вважаю, що коаліція повинна об'єднатись саме для того, щоб справитись з цими викликами і вивести країну з кризи. Цього чекають люди. Новий уряд має бути публічним, ефективним, реформістським, має стабілізувати ситуацію в країні, відновити економічне зростання, побудувати ефективну роботу з міжнародними фінансовими інституціями і потурбуватись про умови життя пересічного українця. Саме таку професійну команду, яка буде здатна вирішувати ці задачі, я хотів би бачити в уряді і про це сьогодні сказав на погоджувальній раді.

Опубликовано Volodymyr Groysman 11 апреля 2016 г.