Події
18 квітня 2016
З'явилися нові факти про пошуки зниклого водія з BlaBlaCar
Відтепер Тараса Познякова шукатимуть лише правоохоронні органи.
news-image

З минулих вихідних зниклого львів'янина Тараса Познякова, котрий знайшов собі подорожніх через сервіс BlaBlaCar, шукають виключно компетентні органи поліції, котрі займаються розслідуванням резонансної справи. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту «Є!» повідомив представник родини Тараса Познякова.

За наданою інформацією, пошуки зниклого хлопця тривали до 16 квітня. Тоді місцевість поблизу столиці прочісували активісти, волонтери та усі небайдужі. До пошуків долучались представники добровольчих батальйонів, але все марно. Оскільки зусилля двох тижнів виявилися безрезультатними, волонтери були вимушені залишити пошуки слідству. Щоранку активісти збиралися у готелі "Екватор" у Боярці, що на Київщині. Але відтепер збори скасовано.

Як повідомляє представник родини Познякових, нова інформація про попутника є достовірною й підтвердженою. Це громадянин РФ Луан Миколайович Кингисепп, 1991 року народження, з міста Кірово-Чепецьк Кіровської області.

Знайдений автомобіль Тараса бачив лише його батько та представники поліції. Через таємницю слідства подробиці внутрішнього вигляду транспортного засобу не розголошуються. Лише відомо, що експертиза ще не завершена, тому висновки правоохоронні органи поки не оголосили.

Зі слів родича Тараса, його батьки втрачають останні надії, оскільки безрезультатні пошуки тривають вже два тижні. Тому мама і тато зниклого хлопця знаходяться у жахливому моральному стані. З припиненням активних пошуків вони втрачають останню надію на те, що зможуть побачити зниклого сина.