Тоня Матвієнко зізналася, яке прізвище носитиме її донька
Співачка вирішила ростити другу Ніну Матвієнко.
news-image

У січні 2016 співачка Тоня Матвієнко вдруге стала мамою. Вона народила дочку своєму коханому Арсену Мірзояну. Знамениті батьки довго не могли визначитися з ім'ям для дівчинки, але в підсумку зійшлися на тому, що вона повинна бути названа в честь своєї знаменитої бабусі - народної артистки України Ніни Матвієнко, повідомляє «Є!».

Але лише тепер відкрився цікавий факт. Як стало відомо, Тоня вирішила домогтися повного співзвуччя і дала донечці своє прізвище.

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала фотографію свідоцтва про народження маленької Ніни, в якому значиться прізвище Матвієнко.

«Моя мама до останнього не вірила, що в її честь назвали дочку! Вчора навіть окуляри взяла, щоб переконатися », - підписала знімок Тоня.

Передплатники прийшли в деяке здивування і негативно висловилися щодо такого рішення.

«А чому не татове прізвище?», «Здається, перевагу віддали просто більш відомому прізвищу», «Арсен, напевно, взагалі нічого не вирішує. Не здивуюся, якщо і він собі візьме прізвище Матвієнко. Арсен Матвієнко», - прокоментували шанувальники.

Нагадаємо, що пропозицію руки і серця Арсен Мірзоян зробив коханій лише в березні, вже після того, як у них з Тонею народилася дочка. І хоча сам момент був дуже романтичним і публічним, з весіллям музиканти поки не визначилися.