Олена Корикова виправдалася за невдале фото
Актриса зробила офіційну заяву.
news-image

44-річна актриса Олена Корікова, яка завжди мала яскраву зовнішність, нещодавно зазнала осуду з боку шанувальників: в Мережі з'явилося несподіване фото, на якому актрису практично неможливо впізнати, повідомляє «Є!».

Очевидно, настільки бурхливе обговорення своєї зовнішності сильно зачепило Олену, і вона вирішила дати коментар виданню «7 днів»:

«Ці кадри були зроблені зовсім недавно, в Ярославлі, після досить складної за емоціями вистави «Наполеон і Жозефіна», у фінальній сцені якого моя героїня плаче. В такому стані мене і побачили шанувальники, коли попросили сфотографуватися на пам'ять. Звичайно ж, я погодилася, хоча розуміла, що знімають на звичайний телефон, у вузькому коридорі з поганим освітленням. Я ж не розраховувала, що цей аматорський знімок раптом стане сенсацією. Але до всього цього галасу я ставлюся з іронією. У подібній ситуації може опинитися будь-яка актриса», - заявила вона.

Також Олена вирішила застерегти шанувальників від спілкування зі своїми двійниками:

«Користуючись можливістю, я офіційно заявляю, що мене поки немає в Instagram. Але як тільки я там реєструватимуся, то знайду спосіб про це повідомити всім зацікавленим. На даний момент у мене є тільки особистий аккаунт в Facebook, але я практично нічого в ньому не пишу, він призначений для дуже вузького кола близьких друзів», - запевнила Корикова.