Події
2 травня 2016
Потрапити до Одеси сьогодні намагався не Бойко, а «русский мир» - нардеп
Метою екс-регіоналів було перетворення траурних заходів на антиукраїнські мітинги і політичний перформанс.
news-image

Про програму дій 2 травня в Одесі депутатів-провокаторів від "Опозиційного блоку" написав у своєму Фейсбуці нардеп від НФ Сергій Висоцький, передає «Є!».

Програма регіоналів була проста - вони хотіли пройти на Куликове поле разом з родичами загиблих і влаштувати викриваючий Україну мітинг, перетворити поминки на політичний перформанс. Саме під приліт цих людей кілька разів міняли графік панахиди, дратуючи родичів загиблих, - повідомив він.

На його погляд, такі дії з боку представників проросійської партії у парламенті України є складовою нової експансії Путіна.

Заїхати в Одесу скориставшись траурної датою намагався на Бойко, а русский мир. Той самий русский мир, який погубив нещасних в Будинку Профспілок. За допомогою своїх інструментів - Януковича і його друзів: Бойко, російського фсбешника Новинського та інших бандитів і регіоналів. Саме ці люди, завжди готові за чергову газову схему торгувати нашим суверенітетом, як під час підписання Харківських угод, або нашою культурою, роками допомагали Путіну в його планах із захоплення української держави. Вони ділили українців на сорти, вбивали їм в голови ідею "єдиного народу" через підконтрольні ЗМІ, демонізували Майдан. Вони закликали не надавати проросійським терористам опору, - вважає Висоцький.

Нардеп також повідомив про подальшу програми після мітингу на Куликовому полі.

До речі, а ви знаєте яка була програма після мітингу на Куликовому? Поїхати святкувати день народження Ківалова. Ось вся ціна їх трауру, - додає Висоцький.

Нагадаємо, сьогодні одеські активісти в складі організацій "Вільні Люди", "Автомайдан", "Правий Сектор", "ДІЯ", Самооборона Майдану Одеси не пустили в Одесу депутатів від "Опозиційного блоку"  Юрія Бойко, Вадима Новинського та інших. Екс-регіонали були заблоковані у ВІП-залі одеського аеропорту. Згодом їм довелося вилетіти до Києва.

Читайте також: Провал «Русского мира»: Бойко з Новинським вилетіли з Одеси