Події
3 травня 2016
На Житомирщині лось спричинив масштабну ДТП, загинув нацгвардієць
Загинув боєць Нацгвардії, а серед постраждалих білорус та двоє громадян США.
news-image

Автомобільна аварія, у якій зіткнулися три автомобілі, сталася 2 травня близько 22:00 на автодорозі «Житомир – Могилів-Подільський», поблизу смт Гуйви Житомирського району. Про це повідомили сьогодні, 3 травня, у прес-службі Нацполіції,передає «Є!»

Згідно з повідомленням, ДТП спричинив лось, який раптово вибіг на дорогу з лісу.

Водій мікроавтобуса Opеl Movano, рухаючись у напрямку Бердичева, наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Від удару транспортний засіб опинився на смузі зустрічного руху, де сталося подвійне зіткнення спочатку з автомобілем Fiat Linea, а потім – з Mersedes Sprinter, які рухались у зустрічному напрямі, – йдеться у тексті.

Повідомляється, що внаслідок ДТП загинув 24-річний нацгвардієць і травмовано чотирьох осіб.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій Fiat Linea, 24-річний солдат Нацгвардії, житель Романівського району, загинув на місці події. Із травмами різного ступеня тяжкості до медичних закладів обласного центру доставлено ще чотирьох людей: водія автомобіля Opеl Movano, 31-річного житомирянина, керманича автомобіля Mersedes Sprinter, 55-річного громадянина Республіки Білорусь, а також двох його пасажирів, 47 та 52-річних громадян США, – додали у поліції.

Як повідомлялося, у жовтні аналогічне ДТП сталося під Києвом.

Читайте також: У Києві на порожньому бульварі Перова сталося найпотужніше ДТП (ВІДЕО)