Світ
6 травня 2016
Опубліковані нові фото маленької принцеси Шарлотти
Автором усіх фотографій стала мама Шарлотти, Кейт Міддлтон.
news-image

2 травня принцесі Шарлотті виповнився рік. До цієї дати Кенсінгтонський палац опублікував у Instagram чотири нові фотографії малятка, що демонструють, якою великою, самостійною і чарівною дівчинкою вона стала, передає «Є!».

«Ми сподіваємося, що всі насолодяться цими чудовими фото так само, як і ми», - підписали серію знімків, розміщених на офіційній сторінці в Instagram Кенсингтонського палацу, батьки Шарлотти, герцог і герцогиня Кембриджські.

Автором усіх фотографій, зроблених в квітні, стала мама Шарлотти, Кейт Міддлтон.

На одній з них маленька принцеса в ніжно-рожевому платтячку, посміхаючись, штовхає по зеленій галявині свій візок з кубиками.

Решта фото зроблені в резиденції герцогів Кембриджських в графстві Норфолк. На них Шарлотта в одязі пастельних - блакитних, білих і рожевих - тонів позує мамі, сидячи на стільці.


З дня свого народження 2 травня 2015 року, принцеса Шарлотта з'являлася на публіці лише два рази. У перший раз це сталося, коли мама Кейт з загорнутої в ковдрочку малятком на руках і щасливий тато принц Вільям вийшли на ганок лондонській лікарні Святої Марії, щоб відправитися всім разом в Кенсінгтонський палац. А вдруге публіка побачила Шарлотту в день її хрестин в червні 2015 року.

Але фотографіями маленької принцеси ми насолоджуємося далеко не вперше. Так, наприклад, в листопаді 2015 року на сторінці Кенсингтонського палацу з'явилося фото Шарлотти, що грає зі своєю улюбленою плюшевою собачкою. До Різдва шанувальники британської королівської сім'ї змогли помилуватися на нове фото Шарлотти з батьками і братом. Взимку 2016 року вся сім'я - Кейт, Вільям і їхні діти, 2-річний принц Джордж і 10-місячна Шарлотта - вирушила у відпустку до французьких Альп. На фото, котрі зроблені відомим фотографом Джоном Стілвеллом, малятко сміється на руках у тата або мами на тлі снігових пейзажів.