Де відпочивають зірки: Топ-6 зоряних відпусток (фото)
Зіркові відпустки у різних куточках світу.
news-image

Весна швидко рухається до свого завершення і вже готова передати естафету теплим літнім дням. Більшість українців вже почали планувати свій відпочинок. Дехто полетить відпочивати за кордон. Однак значна частина українців залишиться вдома. Про маловідомі, але надзвичайно цікаві туристичні місця нашої країни читайте тут.

Вітчизняні та західні зірки теж полюбляють відпочинок влітку, хоча деякі з них їздять на тропічні острови декілька разів на рік. Більшість з них охоче діляться своїми фото з відпочинку.

«Є!» підготувала добірку з Іnstagram про те, де відпочивають відомі зірки.

Анна Сєдакова.

Відома українська співачка та екс-солістка гурту ВІА Гра більшу частину свого часу проводить за кордоном. Вона полюбляє розкішні курорти та дорогі готелі. Ось і в цієї весни вона вирішила відпочити в Монте-Карло.

"Це реальність. Мрії по-справжньому.",- прокоментувала вона свою відпустку.
Читайте також: Сєдокова розповіла про особливості своєї фігури (фото)

Аніта Луценко.

Відомий український фітнес-тренер Аніта Луценко знаходиться на 9-му місяці вагітності. Коли вона дізналася, що вагітна, вона обстригла волосся та відправилася на відпочинок. Луценко вирішила подорожувати по тропічним азійським країнам.

Читайте також: Вагітна Аніта Луценко розповіла про свого коханого

Настя Каменських.

Українська співачка відпочивала в теплих країнах на новорічні свята. Коли в Україні йшов сніг, вона ніжилася під пекучим сонцем. Однак, після новорічних свят Каменських з головою пішла в роботу: гастролі, нові пісні та виснажливі тренування.

Читайте також: Каменських побажала противникам своїх концертів «підняти дупу та попрацювати»

Наталія Могилевська.

Українська співачка та продюсер завжди має напружений графік, адже крім своєї кар'єри вона також займається іншими проектами. Однак взимку Могилевська таки втекла від холоду в Індію, де відпочивала та займалася серфінгом.

Читайте також: Наталя Могилевська викупалася в річці Ганг (фото)

NikitA.

Дівчата із гурту NikitA - Дар'я Астаф'єва та Анастасія Кумейко люблять відпочивати разом. Однією із останніх подорожей сексапільних співачок стала поїздка до Єгипту. 

Читайте також: Даша Астаф'єва мріє про нареченого, який не буде засуджувати її оголення

Катерина Осадча.

Не всі зірки відпочивають в теплих краях. Деякі з них досі здійснюють подорожі до країн Західної Європи. Так, українська телеведуча Катерина Осадча разом з сином вирушили на канікули до Парижу.

Читайте також: Телеведуча опублікувала архівне фото з маленьким сином

Всі ексклюзивні добірки з Іnstagram читайте тут.