Букмекери підвищили ставки перемоги України на Євробаченні (відео)
За прогнозами, Україна піднялася на другу сходинку у європейському пісенному конкурсі після другої репетиції Джамали.
news-image

За прогнозами букмекерів, Україна може зайняти друге місце на конкурсі "Євробачення". Ставки різко змінилися відразу після двох репетицій української співачки кримськотатарського походження Джамали, котра представлятиме країну з піснею про депортацію кримських татар "1944", повідомляє «Є!». Відео другої репетиції оприлюднили на офіційному каналі Євробачення в YouTube.

Серед лідерів, за прогнозами букмекерів, співак з Росії Сергій Лазарєв  та виконавець із Франції Амір Хаддад. Великі шанси мають також співачка із Австралії Демі Ім та 17-річний юнак Франс, котрий представлятиме Швецію.

За інформацією, репетиції суттєво впливають на симпатії прихильників конкурсу. Очевидці твердять, що букмекери заходять на них під виглядом журналістів, дізнаються про настрої у суспільстві й значно підвищують у такий спосіб ставки.

Нагадаємо, раніше було оприлюднено відео першої репетиції української виконавиці Джамали. За його підсумками шведські букмекери твердили, що вона стала однією із трьох претендентів на перемогу в Євробаченні.

Читайте також: Учасник Євробачення від Росії висловив думку про виступ Джамали