Топ-5 фільмів до Дня матері (відео)
Фільми для мам і про мам.
news-image

Сьогодні в Україні відзначають День матері. Сьогодні у Вас є можливість не тільки привітати своїх рідних матусь зі святом, але й разом переглянути цікаві фільми про стосунки мам з дітьми.

«Є!» пропонує Вам створювати нові традиції і влаштовувати великі сімейні посиденьки за хорошим фільмом. Сьогодні дивимося, звичайно, фільм про маму.

Шалена п’ятниця

Це дивовижна комедія про стосунки матері і дочки, які помінялися тілами.

Героїні стрічки постійно потрапляють у кумедні ситуації, а пі кінець фільму починають розуміти, які ж насправді складні ролі матері та дівчинки-підлітка.

Читайте також: Ліндсі Лохан хоче прийняти іслам

"Підміна"

Цікава драма з Анджеліною Джолі в головній ролі.

Дія картини розвивається в Лос-Анджелесі 1920-х рр. Звернувшись в поліцію із заявою про зникнення дитини, головна героїня незабаром отримує свого сина, але повідомляє поліцейським, що, незважаючи на зовнішню схожість, це не її хлопчик.  

Читайте також: Джолі знову стане злою чаклункою

"Мачуха"

В житті десятирічної Анни і шестирічного Бена з'явилася Ізабель, коханка їх розведеного батька. Жінка намагається завоювати любов чужих дітей, але їх справжня мати використовує весь свій авторитет і вплив, щоб цього не допустити. Однак доля обертається до неї спиною. 

Читайте також: Джулія Робертс і Джордж Клуні заспівали з Гвен Стефані (відео)

 "Мама"

Це, напевно, перший фільм про маму, яка дивиться кожен малюк. А пісенька зі словами «Мама - перше слово» з цього кінофільму знає кожен дорослий і малюк.

Читайте також: Останні фото Людмили Гурченко продадуть на благодійному аукціоні

Мамма MIA!

Чарівний мюзикл заснований на піснях гурту ABBA розповідає про жінку та її дочку. 

Доросла донька починає шукати свого батька та запрошує всіх ймовірних кандидатів в гості.