Події
13 травня 2016
Aктивісти закривають сайт «Миротворець» через резонансну публікацію журналістських списків
На сайті центру дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку з'явилася відповідна інформація.
news-image

Як повідомляє «Є!», співробітники "Миротворця" заявили, що закривають сайт через реакцію суспільства та політиків на скандальну публікацію журналістів, які були акредитовані у "ДНР".

Беручи до уваги реакцію, яку викликала публікація списку журналістів, вимоги уповноваженої з прав людини Валерії Лутковської, а також вічно стурбованого і стурбованого Євросоюзу, а також антиукраїнському налаштованих журналістів України на чолі з заступником міністра інформаційної політики України Тетяни Попової, центр "Миротворець" прийняв непросте рішення про закриття сайту", - сказано у повідомленні.

Наразі у центрі архівують усю інформацію, яку незабаром викладуть у відкритий доступ.

Ми дякуємо силові відомства України за те що вони користувалися нашою системою виявлення проросійських бойовиків, російських шпигунів, тим самим оберігаючи наш мир і спокій, а також всіх, хто заради суспільного блага надсилав нам інформацію про сепаратистів, терористів, найманців і інших військових злочинців. Спасибі за те, що ви були з нами і що хворіли всією душею за Україну", - зазначили співробітники центру.
Читайте також: CБУ відмовилася заводити карні справи через скандальні списки «Миротворця»