Зірка серіалу «Вороніни» замінив Стоцьку в журі «Євробачення»
Станіслав Дужников оцінює конкурсантів у складі журі «Євробачення» замість раніше виключеної зі скандалом Анастасії Стоцької.
news-image

Актор Станіслав Дужников замінить Анастасію Стоцьку в російському журі «Євробачення». Він продовжив суддівство у другому півфіналі, а також буде оцінювати конкурсантів у фіналі конкурсу, пише Life, повідомляє «Є!».

Стоцьку виключили з журі в зв'язку з тим, що вона порушила правила конкурсу. 9 травня співачка і актриса на сервісі Periscope вела трансляцію з приміщення, де судді на екрані переглядали генеральну репетицію першого півфіналу і обговорювали учасників.

Під час трансляції Стоцька також коментувала номера представників Нідерландів і Вірменії. При цьому переваги членів журі повинні залишатися невідомими до закінчення фіналу.

Станіслав Дужников - виконавець однієї з головних ролей в серіалі «Вороніни», також знімався в більшості сезонів серіалу «Каменська», фільмі «ДМБ» і однойменному серіалі.

Нагадаємо, Стоцька прокоментувала інцидент з Євробаченням. Російська співачка не оскаржуватиме рішення організаторів «Євробачення».

Читайте також: Кіркоров утішив Стоцьку: «В усьому винна моя карма»