Суспільство
16 травня 2016
Кадиров просить передплатників в Instagram допомогти знайти його зниклу кішку
Кішка зникла 10 днів тому.
news-image

Рамзан Кадиров у своєму Instagram закликав передплатників допомогти в пошуках його зниклої кішки. На опублікованій фотографії в.о. глави Чечні з кішкою американської породи тойгер, передає «Є!»

У нас безслідно зникла кішка. Дуже схожа на маленьке тигреня. Гості завжди говорили, що дуже і дуже нагадує тигреня. Днів десять тому він кудись зник. Ми всі думали, що ось-ось з'явиться, так як дуже сильно прив'язаний до дітей, любить з ними гратися, супроводжувати їх по двору. Але тепер стали серйозно турбуватися. Можливо, він у кого-то зовсім недалеко знаходиться. Людина може не знати, як знайти господарів. Упевнений, що і йому не потрібна чужа кішка. Тому були б вдячні за інформацію, якщо щось відомо. Заздалегідь всім вдячний, - написав Кадиров.

Порода тойгер була виведена в Америці у 1993 році, за зовнішнім виглядом нагадує маленького тигра. Отримала назву від англійських слів: toy (іграшка) і tiger (тигр). Вартість кошеня у Росії може становити до 100 тис. рублів.

У нас бесследно пропала кошка. Очень похожа на маленького тигрёнка. Гости всегда говорили, что очень и очень напоминает тигрёнка. Дней десять назад он куда-то исчез. Мы все думали, что вот-вот появится, так как очень сильно привязан к детям, любит с ними играться, сопровождать их по двору. Но теперь стали серьёзно беспокоиться. Возможно, он у кого-то совсем недалеко находится. Человек может не знать, как найти хозяев. Уверен, что и ему не нужна чужая кошка. Поэтому были бы признательны за информацию, если что-то известно. Заранее всем благодарен