Соцмережі обурені бурхливою проросійською діяльністю відомої української артистки (ФОТО+ВІДЕО)
Користувачі Twitter знайшли офіційну сторінку української піаністки Валентини Лисиці, яка веде у мікроблогзі активну проросійську пропаганду, що в черговий раз викликало бурхливу реакцію у суспільства.
news-image

Як повідомляє «Є!», піаністка має акаунт у мережі Twitter під ніком "Недоукраінка". Вона родом з Києва, однак з початку військового конфлікту в Україні, підтримала позицію агресора.

Перша хвиля обурення щодо діяльності Лисиці в українському сегменті інтернету почалася після того, як артистка здійснила концертний тур по окупованому Донбасу.

Тоді ж Лисиця виступила на кількох сепаратистських каналах та надала інтерв'ю російським пропагандистам, в якому висловила свою відверту антиукраїнську позицію. Після цього симфонічний оркестр Торонто усунув її від роботи.

Після чергових висловів піаністки у Twitter, в яких піаністка підтримала російську ідею переглянути результати Євробачення, у соцмережах почалася нова хвиля обурення. Користувачі вимагають закрити акаунт жінки у мікроблозі, оскільки з "проросійської артистки вона перетворилася у справжню пропагандистку."

Читайте також: Біля Опитного стався бій сил АТО з терористами