Політика
18 травня 2016
Ар'єв розповів, на чиїх літаках літає Ляшко
Володимир Ар'єв закликає боротися з корупцією на всіх рівнях.
news-image

 Володимир Ар'єв закликає колег до європейської практики, а не пострадянської, до якої всі звикли. Про це повідомляє кореспондент «Є!»

"У нас дуже багато пострадянського у можливостях звинуватити безпідставно людину, в тому, що крик заміняє аналіз. Я хочу своїм прикладом показати цей рух всередині парламенту. Є підстави сумніватися - краще залиш це місце"

На запитання, коли буде створена тимчасова слідча комісія з питань політичноі корупції та офшорних компаній, нардеп відповів:

"Це питання не до мене. Це питання до всіх фракцій. Я вважаю, що має розглядатися будь-яка політична корупція. Президентських офшорів, там ви бачили. Ми вже про все поговорили. Там є дуже багато прізвищ. Але ми пам'ятаємо, що є офшори, які стосуються членів інших фракцій, в тому числі і тих, які ініціюють. Наприклад, перельоти Ляшка на літаку людини, яка пов'язана з Фірташем...Чому це ми не можемо розслідувати? Є питання, що коли у людини кілька тисяч в декларації, а вона їздить на найдорожчих автомобілях і живе в розкішних будинках. Це теж питання, яке треба дослідити. Давайте не будемо обмежуватися. Якщо ми починаємо боротьбу з корупцією, то ми починаємо її на всіх рівнях"