Події
20 травня 2016
Cosmopolitan визнав боксера Усика «Чоловіком року»
У Києві відбулося вручення премії Cosmopolitan Awards від журналу Cosmopolitan, лауреатом якої в номінації "Чоловік року" став боксер Олександр Усик, а в номінації "Спортсменка року" – Валентина Семеренко.
news-image

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на  Bestin.ua.

Як зазначається, "Співачкою року" стала фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна.

В категорії "Дизайнер року" кращою стала Яся Хоменко, випередивши Ксенію Шнайдер, Яну Червинскую і Анну К.

Найкращою спортсменкою була названа Валентина Семеренко — українська біатлоністка, олімпійська чемпіонка 2014 року в естафеті та чемпіонка світу 2015 року, чотириразовий призер чемпіонатів світу та одна з найсильніших біатлоністок світу початку другого десятиліття XXI століття.

У спеціальній номінації "Більше, ніж краса" переможницею стала телеведуча Маша Єфросиніна, яка у рамках благодійного заходу "Charity Weekend" зібрала для допомоги дітям більше 2 мільйонів гривень.

Як зазначається, на єдину чоловічу номінацію "Чоловік року" претендували окрім Усика музикант, композитор, продюсер, соліст проекту The Maneken і саундпродюсер групи Onuka Євген Філатов, головний редактор інтернет-видання Platfor.ma Юрій Марченко, засновник міжнародної маркетингової компанії FEDORIV і публічного мультимедійного простору FEDORIV Hub Андрій Федорів.

Читайте також: Олександр Усик відвідав прикордонників у зоні АТО (фото)