Світ
21 травня 2016
У Росії звільнили поліцейських за зґвалтування дільничого
Злочин скоєно ще минулого року, але винних покарали лише тепер.
news-image

У місті Новотроїцьк Оренбурзької області звільнено шість співробітників поліції в зв'язку зі справою про групове зґвалтування дільничного, повідомляє «Є!».

Роботу втратили заступник начальника поліції ОМВД по Новотроїцьку Симонов В., т.в.о. начальника відділу дільничних Мещеряков А., дільничні Швецов А., Амінов Д., Шеряев Я. і співробітник позавідомчої охорони Кузумбаев Б. Чи всі вони проходять у справі підозрюваними, не уточнюється.

За даними слідства, дільничного інспектора на ім'я Світлана зґвалтували в опорному пункті влітку минулого року. Вона негайно повідомила про це начальству. Однак кримінальну справу було порушено лише через півроку. Як повідомляють російські ЗМІ, керівництво правоохоронців не відреагувало на вимогу Світлани покарати її кривдників, навіть не зважаючи на те, що ґвалтівників вона просила лише ... звільнити. У відповідь підполковник Мещеряков заявив, що "працювати і так нікому".

Скільки людей підозрюються у злочині, не повідомляється. Справа розслідується за частиною 2 статті 131 КК РФ ( "Зґвалтування з використанням безпорадного стану потерпілої, вчинене групою осіб").

Читайте також: Російське щастя: аварія фури з горілкою спричинила свято у найближчому селі (ВІДЕО)