Лазарєв зворушливо привітав екс-кохану з днем ​​народження
Співак зізнався, що між ним і його колишньою коханою досі є «особливий зв'язок»
news-image

Кажуть, з колишніми коханими дружба неможлива. Однак Сергій Лазарєв і Лєра Кудрявцева це твердження активно спростовують! 19 травня телеведучій виповнилося 45 років - і одним з найбільш зворушливих привітань, що вона отримала, стало саме привітання від співака і екс-бойфренда. Його Лазарєв опублікував у Instagram, повідомляє «Є!».

«Лерчик! Леруся! Кудря! Кудрявішна! З Днем народження! Ти неймовірна, красива, мудра, сильна, добра, талановита, сексуальна, з прекрасним почуттям гумору! Я щасливий, що доля нас з тобою одного разу зв'язала - і досі між нами особлива зв'язок! Це назавжди! Цілу і міцно обіймаю », - написав у себе в Instagram Лазарєв.

«Ну і за традицією -« Я віддав тобі кращі роки свого життя », - іронічно додав 33-річний співак, поставивши після повідомлення кілька усміхнених смайликів.

Нагадаємо, Лазарєв і Кудрявцева зустрічалися з 2008 по 2012 рік. Відносини пари багато шанувальників вважали «грою на публіку». Втім, є серед фанатів телеведучої і співака і ті, хто, навпаки, впевнений, що Лера і Сергій нібито досі закохані одне в одного. Зараз Кудрявцева одружена з хокеїстом Ігорем Макаровим.