Доньку Віри Брежнєвої атакують зловмисники
Вона щиро дивується, чому так зацікавила аферистів її сторінка.
news-image

16-річна дочка Віри Брежнєвої - Соня Кіперман, останнім часом стала дуже популярною в мережі Інтернет. В особистому блозі дівчини вже майже сто тисяч підписників! А це значить, що її соцмережа стає ласим шматочком для зловмисників, які регулярно «ведуть» популярні блоги від їх власників, передає «Є!».

Так, найгучніша аналогічна історія сталася з Ольгою Бузовою. Дівчина дві доби не могла зайти в свій власний блог, з якого зникли всі її фотографії (а телеведуча публікує по 3-4 фото в день!). Зірка «Дому-2» дуже засмутилася, адже Інстаграм - це практично половина її життя. Через блог вона спілкується зі своїми фанатами, яких буквально на цьому тижні стало рівно 5 мільйонів!

Також недавно Інстаграм «повели» у екс-ведучого шоу «Орел і Решка» на каналі «П'ятниця» Андрія Беднякова. Але в його випадку зловмисники пішли далі. Не просто викрали сторінку і видалили фото, але і придумали блогу нову назву і стали публікувати гумористичні картинки. До слова, і Бузовій, і Беднякову вдалося повернути собі свої «щоденники».

Читайте також: Брежнєва зворушливо привітала чоловіка з Днем народження