Спорт
5 червня 2016
Збірна Росії ледь не загинула у Східних Альпах
На шляху з Інсбрука в швейцарський Бад-Рагац збірна Росії з футболу ледь не впала у прірву.
news-image

Автокатастрофою в Австрії ледь не закінчилася поїздка національної команди Росії з футболу після товариського матчу проти Чехії, повідомляє «Є!».

Автобус з футболістами на гірському перевалі в Східних Альпах ледь не зірвався в прірву через автомобіль, який їх підрізав. Команда завдячує порятунком майстерності водія.

"Команда поїхала з Інсбрука практично відразу після закінчення матчу. По дорозі в Бад-Рагац з'ясувалося, що на ремонт частково закрився 13-кілометровий Арльбергський тунель, що проходить крізь гори і з'єднує Австрію, Ліхтенштейн та Швейцарію. З цієї причини довелося рухатися об'їзними шляхом вузьким гірським серпантином. Крім того, сильно зіпсувалася погода і почався затяжний дощ. На одному з перевалів автобус зі збірною зліва вирішила обігнати легкова машина, яка після появи зустрічного автомобіля була змушена підрізати транспорт із футболістами. Водій збірної різко повернув праворуч, але встиг вирівнятися буквально за кілька сантиметрів від обриву. Тільки завдяки його майстерності команда вціліла", - повідомили в тренерському штабі.

Надалі нестандартних ситуацій на трасі не було і опівночі команда дісталася до місця базування.

Читайте також: Коноплянка зробив селфі з українськими вболівальниками (фото)