Україна
7 червня 2016
Полк «Дніпро-1» виховуватиме юних патріотів
Співпраця зі школами стала частиною проекту "Дніпро-1 об'єднує молодь".
news-image

На початку цього року бійці полку "Дніпро-1" у  школах Дніпра та області провели патріотичні лекції, а дітей покликали до себе на базу на екскурсію. Все це - в рамках проекту "Дніпро-1 об'єднує молодь", повідомляє «Є!».

Про це повідомила заступник керівника Штабу нацзахисту області Катерина Чижик.

Лекції проводилися у вільний від навчання час і були розраховані на учнів 8-11 класів. Із січня по травень, поки не закінчився навчальний рік, представники полку встигли побувати у більш ніж 40 школах області та 45 ПТУ Дніпра.

Дітям розповідали про антитерористичну операцію, яка проходить на сході країни, про патріотизм, навчали як правильно надавати медичну допомогу, як поводитись у надзвичайних ситуаціях, як розпізнати вибухонебезпечні предмети.

За літо бійці полку планують доповнити курс лекцій, підготувати нову програму і з нового навчального року знову піти у школи.

Всього ж з січня по травень нашими воїнами було проведено 124 лекції та охоплено більше двох десятків міст: Дніпро, Кривий Ріг, П'ятихатки, Жовті Води, Дніпродзержинськ, Новомосковськ, с.Саксагань, села Софіївського та Нікопольського районів. Також, на базі полку було проведено понад два десятки екскурсій для школярів та учнів міста.

Читайте також: У Росії чиновники управління освіти влаштували стрілянину в дитячому таборі