Кіркоров прирівняв себе і Лазарєва до ядерної зброї
Російський співак Філіп Кіркоров все ще не може прийняти поразку Росії у фіналі конкурсу Євробачення 2016.
news-image

Цього разу він заявив, що країни Європи, які не проголосували за виступ Сергія Лазарєва, практично прирівняли його до ядерної зброї. Про це повідомляє «Є!» із посиланням на Ехо Москви.

Кіркоров в інтерв'ю радіостанції розповів, що журі конкурсу спеціально "не помітило" виступ його підопічного Сергія Лазарєва.

"Не зовсім коректно називати політизованим конкурс Євробачення. Рішення приймають телеглядачі та члени національних журі в кожній з країн-учасниць. Цього року, наприклад, їх було 43. Самі організатори намагаються максимально відхреститися від будь-якого політичного впливу. Традиційні високі бали "сусідам" і низькі тим, кого вважають політичними "недругами". цього року представники 21 країни Європи взагалі абсолютно відкрито " не помітили" виступ Сергія Лазарєва, одного з фаворитів конкурсу і артиста, який набрав абсолютну більшість голосів телеглядачів з усіх цих країн. Притому, ще в півфіналі бали нам представники цих країн ставили, а до фіналу, мабуть, підрахували, що навіть 1 або 2 очка (не кажу вже про максимальні - 12) це гарантоване перше місце ", - заявив співак."

За словами Кіркорова, Росії не поставили бали ті країни, які входять в НАТО. 

"Найсмішніше, що на музичному конкурсі список країн, які поставили нам нулі, практично повністю збігається зі списком країн НАТО або асоційованих з ними держав, можете перевірити самі. Я завжди вірив, що мистецтво поза політикою, але те, в цьому році відбувається на цьому конкурсі, стало надто відвертим і неприкритим: Сергія Лазарєва і Філіпа Кіркорова прирівняли практично до ядерної зброї. Це не може не лестити ", - зазначив російський артист.
Читайте також: Кіркоров пояснив, чому Лазарєв зайняв на «Євробаченні» лише 3 місце