Події
9 червня 2016
З'явились основні версії катастрофи військового літака в Підмосков'ї
Пілот літака загинув.
news-image

Помилка пілотування і відмова двигуна розглядаються в якості основних версій катастрофи військового літака в Підмосков'ї. Про це повідомили в силових структурах, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

Про причини рано поки говорити. Основні версії - помилка льотчика або відмова двигуна, - сказав співрозмовник агентства.

Як повідомило джерело, літак, що розбився є винищувачем Су-27 пілотажної групи "Російські витязі", його пілот загинув. Співрозмовник агентства уточнив, що винищувач пілотував майор Сергій Єременко.
Офіційним підтвердженням цих даних ТАРС не має.

Літак зазнав аварії в 2 км від села Муранове.

Він впав в лісосмузі, житлових будинків поруч немає, - повідомили в силових структурах.

Вибуху після падіння не було.

Раніше повідомлялося, що літак, що впав, може бути винищувачем МіГ-29 одного з промислових підприємств. У РСК "МіГ" повідомили, що їхні літаки цього типу 9 червня польотів не скоювали.

Повідомляється, що 9 червня в Пушкінському районі Московської області поруч з населеним пунктом Ашукіне заступник міністра оборони Росії Юрій Борисов і головнокомандувач Повітряно-космічними силами генерал-полковник Віктор Бондарєв відкрили пам'ятник Авіаторам Росії. На урочистій церемонії відкриття пам'ятника над Ашукіним пролетіли літаки пілотажної групи "Російські витязі".

Читайте також: У Росії розбився військовий літак