Відомий актор повернувся до зйомок після онкологічної хвороби
Актор популярного серіалу «Універ» Андрій Гайдулян, поборовши онкологічне захворювання, приступив до роботи відразу в двох проектах.
news-image

32-річний актор Андрій Гайдулян, відомий своїми роботами в серіалах «Універ» і «СашаТаня», повернувся до зйомок після тривалої боротьби з важкою хворобою. Фото початку роботи він оприлюднив у Instagram, повідомляє «Є!».

У минулому році медики діагностували у актора онкологічне захворювання лімфатичної системи. Після тривалого лікування Гайдуляну вдалося впоратися із захворюванням, і зараз артист приступив до зйомок відразу в двох проектах.

Менше тижня тому стартували зйомки третього сезону серіалу «СашаТаня», в якому Гайдулян грає одного з провідних персонажів. І актори серіалу, і члени знімальної групи не приховували своїх емоцій з приводу відновлення роботи.

"Прекрасний, чудовий, чудовий, довгоочікуваний день настав. За традицією перед початком роботи всі актори і учасники знімальної групи розписують тарілку. Підписати тарілку від мого імені я могла довірити тільки одній людині на майданчику - моєму екранному чоловікові Андрію Гайдуляну", - сказала актриса Валентина Рубцова.

Читайте також: Рак проявляється дуже і дуже по-різному, - лікар онколог