Спорт
14 червня 2016
Полякова звинуватила Лорак у плагіаті
Яблуком розбрату стали кокошники.
news-image

Співачка Оля Полякова відома не тільки своєю творчістю, божевільними образами і довгими ногами, а й відмінним почуттям гумору. Нерідко колегам суперблондинки дістається від неї порція сарказму. На цей раз не пощастило Ані Лорак, повідомляє «Є!».

На своїй сторінці в Instagram Полякова опублікувала знімок Кароліни, який та запостила кілька днів тому. На фото співачка позує в блискучій сукні з фольги і з сріблястим футуристичним кокошником. Полякова, чий імідж побудований саме на незвичайних головних уборах, вирішила публічно познущатися над колегою і звинуватила її в плагіаті.

«Каролінка, доця, давай вже щось своє придумай, ну соромно ж!», - іронічно підписала знімок суперблондинка і для порівняння опублікувала своє фото з концерту в схожому головному уборі.

Незважаючи на явно жартівливий допис, на співачку накинулися прихильники Ані Лорак, які закидали Полякову гнівними повідомленнями і образами, зазначивши, що до популярності Кароліни блондинці ще дуже далеко.

Нагадаємо, нещодавно Полякова зазіхнула ще на одну знаменитість - балерину Анастасію Волочкову. Оля зробила відверте фото в лазні, прикрившись лише віником і уточнивши, що вона в такому образі виглядає набагато краще, ніж «оригінал».

Читайте також: Полякова презентувала новий кліп, який миттєво підкорив мережу (відео)