Спорт
23 червня 2016
Ф'юрі хоче заспокоїти Кличка вишиванкою і словами «Героям Слава!»
Тайсон Ф'юрі проводить заключний етап своєї підготовки до бою з Володимиром Кличком.
news-image

А в перерві між тренуваннями британець міркує про майбутній поєдинок і ролі свого суперника в професійному боксі, передає «Є!» з посиланням на box.sport.ua.

Кличко вже розміняв п'ятий десяток, він справжній дідуган, – розводить руки Тайсон Ф'юрі. – При цьому він жива ікона боксу, і мені буде навіть якось ніяково відправляти цього легендарного боксера на пенсію. Він обов'язково буде в Залі світової боксерської слави.

Водночас, Ф'юрі придумав спосіб, як перемогти Кличка і не засмутити його.

Щоб українець сильно не засмучувався, я йому приготував подарунок. Знаю, що у вашій країні розвинена етнокультура і є шалено красиві футболки з національною вишивкою – вишиванки. Їх любить надягати старший брат Володимира Віталій. І тільки Володимира ніхто не бачив у вишиванці. Я вирішив виправити це прикре непорозуміння, і коли Кличко прилетить в Манчестер, подарую йому на відкритому тренуванні вишиванку, яку спеціально замовив в одному з українських Інтернет-магазинів. Сподіваюся, Кличко буде виходити в ній в ринг. Вишиванка називається "Героям Слава". Думаю, що назва вишиванки найкраще підходить Володимиру для його проводів на пенсію, – розповів Ф'юрі.

Також британський боксер вже кілька днів вчить українську фразу.

Він 10 років бив всіх і вся, він справжній герой. І коли я нокаутую Кличка, я скажу до нього українською мовою "Героям Слава!". Я вже третій день спеціально вчу цю фразу. Це будуть свого роду мої вибачення перед мільйонами українців, для яких Володимир є абсолютним кумиром за те, що 9 липня поставлю жирну крапку в книзі під назвою "Чемпіонська ера Кличка", – наголосив боксер

Нагадаємо, матч-реванш Тайсона Ф'юрі з Володимиром Кличком відбудеться 9 липня в Манчестері на 20-тисячної Manchester Arena. Бій транслюватиметься в 150 країнах світу.

 

Читайте також: Кличко заявив, що їх поєдинок з Ф'юрі буде останнім для британця