Події
7 липня 2016
На Київщині діяла підпільна «майстерня» по розборці викрадених автівок (фото)
На території "майстерні" виявлено та вилучено кузови у розібраному стані.
news-image

Як повідомили у поліції Київської області, до чергової частини Бориспільського відділу поліції надійшло повідомлення від 45-річного місцевого жителя про те, що невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем «Газель», який належить підприємству по доставці фасованої води, передає «Є!»

Викрадений автотранспорт було оголошено у розшук.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції знайшли викрадену автівку на території сусіднього Баришівського району.

Як з’ясувалось, двоє молодих хлопців, яких винайняв викрадач, перегнали «Газель» у схованку, де намагались відклеїти рекламні наклейки. За цією «роботою» їх затримали правоохоронці. Під час зовнішнього огляду у 26-та та 27-річного жителів Борисполя, один з яких вже мав проблеми з законом, працівники поліції вилучили наркозілля – коноплю, - йдеться в повідомленні відомства.

Невдовзі правоохоронці затримали підозрюваного у незаконному заволодінні авто. Ним виявився раніше судимий за розбій 35-річний місцевий житель. Він зізнався у скоєному, надав правдиві докази.

Працівники поліції встановили, що викрадений автомобіль зловмисник повинен був «здати» на пункт «розборки». На території такої підпільної майстерні, яка спеціалізувалась на зміні агрегатів, вузлів автівок вітчизняного виробництва, виявлено та вилучено кузови у розібраному стані, - повідомили у поліції.

За виявленими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), за ст. 290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) та за ч.1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) КК України.  

Наразі правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших аналогічних правопорушень на території району та області.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу та оголошення йому підозри у скоєному злочині.

Досудове слідство триває.  

 

Читайте також: На Луганщині бойовики вели обстріли з мінометів та гранатометів, провокуючи українських бійців на вогонь у відповідь