Суспільство
14 липня 2016
Злодії пограбували квартиру переможниці шоу «Холостяк-3»
Квартиру Ганни Козир пограбували, вкравши все найцінніше.
news-image

Переможниця проекту «Холостяк-3» Ганна Козир стала жертвою злодіїв, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Інцидент стався вдень 4 липня під час відсутності Ганни. Дівчина розповіла, що коли повернулася додому, виявила зламані двері, а в квартирі не знайшлося найцінніших речей.

Це сталося 4 липня з 14:00 до 18:30 під час моєї відсутності. Повернувшись додому, я виявила відчинені двері зі зламаними замками, потім - розкидані, перериті речі в квартирі. Все, що їх цікавило, вони забрали, - поділилася Ганна.

Після того, що сталося в блозі дівчини з'явилося фото з представником правоохоронних органів, на якому засмучена Ганна ледь посміхається.

Фото зроблено після пограбування мого майна з квартири і завершення роботи слідчо-оперативної групи. Я, ледь натягнувши "либу", сфотографувалася з дівчиною - Ритою зі слідчо-оперативної групи, адже вона так щиро побажала цього ... Наочно видно, у кого тут очі іскряться, а у кого, ледве-ледве хитаючи тишу, визирають з верхівки ... Люди, будьте пильні, зловмисники ближче, ніж вам здається, повірте на слово ... Лише добро одне безсмертне, - вважає переможниця« Холостяка-3 ».

А своїм шанувальникам дівчина порадила:

З гіркого досвіду, можу лише порекомендувати не бути безтурботними, захищати себе і своє майно найнадійнішими способами, ставити сигналізацію.