У Насті Каменських не розкрився парашут, співачка у лікарні
Парашут потрапив в струмінь повітря і не розкрився.
news-image

Українська співачка Настя Каменських ледь не розбилася через невдалий стрибок з парашутом. У мережі вона розповіла про свій невдалий стрибок, який мало не коштував їй життя, передає «Є!»
Артистка опублікувала фото з лікарняної палати.

Слава Богу! Залишилася жива! Можна сказати відбулася легким переляком! Пощастило, що відразу ж зробили операцію і тепер я спокійно зможу відновлюватися. Я ніколи не захоплювалася екстримом, але мріяла відчути як це ... літати. Перша частина польоту була ідеальною! Ну а потім парашут потрапив в струмінь повітря і не розкрився ... в той момент коли ти на запасці летиш вниз пробігає життя як кінострічка! А головне, ти не можеш зупинити падіння або затримати час ... постраждала права нога, але величезне спасибі моєму інструктору, який вчасно зреагував і я залишилася жива. Друзі! Не всі мрії потрібно втілювати в життя. Я знімала блог в це момент ... правда, іронія;) так що ви все зможете скоро самі побачити !!! - написала Каменських .

Слава богу! Осталась жива! Можно сказать отделалась легким испугом! Еще повезло, что сразу же сделали операцию и теперь я спокойно смогу восстанавливаться. Я никогда не увлекалась экстримом, но мечтала ощутить как это ... летать. Первая часть полёта была идеальной! Ну а потом парашют попал в струю воздуха и не раскрылся...в тот момент когда ты на запаске летишь вниз пробегает жизнь как кинолента! А главное, ты не можешь остановить падение или задержать время...пострадала правая нога, но огромное спасибо моему инструктору, который вовремя среагировал и я осталась жива. Друзья! Не все мечты нужно осуществлять в жизни. я снимала блог в это момент...правда, ирония;)так что вы все сможете скоро сами увидеть!!!

Фото опубликовано Настя Каменских (@kamenskux)