У Києві відбудеться фестиваль экстремальної музики
«Carpathian Alliance Metal Festival 2016» проходитиме у парку Дружби народів.
news-image

29-31 липня 2016 року у Києві буде проходити музичний фестиваль экстремальної музики «Carpathian Alliance Metal Festival 2016», передає «Є!» із посиланням на Ufest.in.ua.

Carpathian Alliance Metal Festival - це міжнародний фестиваль, який протягом багатьох років проводився в Карпатах. На великій фестивальній сцені виступають найцікавіші і потужні групи європейської важкої сцени, представники країн карпатського регіону, гості з інших куточків світу.

Стилістично фестиваль охоплює напрямки folk, pagan, viking і black metal.

У 2016 році всіма улюблений фестиваль Carpathian Alliance Metal Festival пройде в Києві, на відкритому повітрі в парку Дружби Народів.

Склад артистів: Blind Guardian (GER) Ensiferum (FIN) Sólstafir (ISL) Primordial (IRL) Rotting Christ (GRС) Negură Bunget (ROU) Finsterforst (GER) Unlight (GER) Cemetery of Scream (POL) Steignyr (ESP) Voltumna (ITA) MartYriuM (MLT) Infected (UKR) Scarleth (UKR) Mortuorial Eclipse (ARG) Incarnal (POL) Rajfajh (RUS) Exegutor (BEL) Altair (ITA) The Prowlers (ITA)

В рамках музичного фестивалю також пройде відкритий чемпіонат з історичного середньовічного бою FORPOST CUP.

В програмі: повноконтактні бої в номінаціях щит/меч, 5 на 5, 21 на 21 на 21 та “всі на всі”, вуличний театр, старовинні танці (показові виступи та майстеркласи для всіх бажаючих), автентичний ярмарок майстрів, стрільба з луків та арбалетів, виступ фольк гуртів, фаєршоу.

Читайте також: 119 років тому був заснований Київський річковий порт