Актриса Людмила Чурсіна святкує ювілей
Іменинниця має намір цей день провести з рідними і близькими.
news-image

20 липня відома актриса театру і кіно, народна артистка СРСР Людмила Чурсіна відзначає 75-річний день народження, передає «Є!»

Іменинниця зазначила, що широкого святкування влаштовувати не збирається і має намір цей день провести з рідними і близькими.

Людмила Чурсіна дає інтерв'ю вкрай рідко. Вона не бере участі в телешоу, оберігаючи своє творче і особисте життя від сторонніх очей.

Актриса дебютувала в кіно в 1961 році, будучи студенткою Театрального училища імені Щукіна, її запросили на роль Зої у фільмі "Коли дерева були великими". Після цього послідувала галерея яскравих жіночих образів, створених актрисою в таких знаменитих картинах, як "Два квитки на денний сеанс", "Донська повість", "Журавлик", "Віринея", "Олеся", "Угрюм-ріка", "Любов Ярова " тощо.

На рахунку Чурсиної більше 70 кінострічок.

За свою кар'єру актриса змінила кілька сцен. Вона грала в Театрі імені Вахтангова, в Ленінградському театрі імені Пушкіна. Більше 30 років актриса служить в Центральному академічному театрі Російської армії (ЦАТРА). В даний час Людмила Чурсіна зайнята в чотирьох спектаклях.