Британська преса засудила співачку Камалію за надмірно розкішне життя
Видання дорікнуло артистці за прийом ванн з шампанським.
news-image

Видання Daily Mail показало розкішне життя співачки Камалії та її чоловіка, пакистанського бізнесмена Мохаммада Захура, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Втім, чоловік і жінка й самі не відмовилися поділитися подробицями повсякденного життя, розповівши, що обидва гурмани і люблять смачно поїсти в кращих ресторанах Лондона.

Згадали в статті й про прийом ванн з шампанським, але сама Камалія зазначила, що робить собі такі процедури не кожен день.

Я не роблю це кожен день. Я роблю це кожні шість місяців протягом десяти днів поспіль. Вам не потрібно заповнювати всю ванну тільки шампанським - я використовую близько 40 пляшок. Шампанське є хорошим детокс, воно очищає пори і підтягує шкіру, - цитує Камалію видання.

Розповіли в статті і про гардероб співачки, в якому є наряди від іменитих дизайнерів і який обходиться більш ніж в 100 тисяч фунтів стерлінгів.

Подружжя утримує 14 особняків в Україні, Росії, Пакистані, Іспанії, Кайманових островах.

Але головним будинком Камалія вважає Київ, де буває з сім'єю досить часто.

Посиланням на статтю про подробиці свого розкішного життя Камалія поділилася на сторінці в Facebook, відзначивши, що чекає багато крики з України.

Чекаю тонни критики з України, про те, що йде війна і цілий букет подібного. Після такого троллінгу мені доводиться виходити на публіку і розповідати, що я роблю для людей, проте я ненавиджу робити з моєї благодійної діяльності рекламу, - написала вона.