Чоловік Ксенії Бородіної прокоментував інформацію про свої зради
Він зазначив, що у них "було чесне, щире кохання, яке пройшло".
news-image

Днями Ксенія Бородіна шокувала своїх передплатників визнанням, що її чоловік Курбан Омаров регулярно зраджував, в результаті чого телезірка вирішила розлучитись, передає «Є!» із посиланням на Viva!

Поки в інтернеті активно обговорюють скандальне розлучення Ксенії і Курбана, винний чоловік вирішив прокоментувати ситуацію. Омаров зазначив, що найбільше його турбує те, що він може пропустити дорослішання дочки Тейі.

Мені, звичайно, дуже неприємно читати все те, що Ксенія про мене пише. Не знаю, навіщо вона це робить, але вона жінка і їй це можна пробачити.

Я дуже сильно прив'язаний до своїх дітей, і сьогодні найважче для мене - це усвідомлювати те, що я пропущу, як моя маленька принцеса буде вивчати цей світ, її перші кроки, перше слово, емоції.

Упевнений, що ми з Ксенією як дорослі люди зможемо знайти рішення в питанні дітей. Діти для мене найсвятіше, і я все своє життя, не дивлячись ні на що, буду виконувати свій батьківський обов'язок. Мій старший син Омар тому підтвердження, - написав чоловік Ксенії в соцмережах.

Також Омаров зазначив, що між ним і Ксенією була велика любов, яка, на жаль, пройшла. Проте, Бородіну він називає турботливою мамою.

Тут немає двох таборів і вам не потрібно займати чиюсь позицію. Я народився в родині чоловіка, і виховання у мене відповідне. Я не дозволю собі різного роду висловлювання в сторону жінки, якій я говорив слова кохання, жінки, яка народила мені дочку з блакитними як небо очима. Не буду щось писати і на свій захист, не хочу цієї полеміки, так само не дозволю будь-кому ображати маму маленької Теони.

Ксенія - турботлива мама, постійно приділяє дітям увагу, незважаючи на свій щільний графік. У нас була чесна, щира любов, ми горіли як два сонця і, на жаль, нас це спалило. Ми жили, як вміли, не судіть нас і вас не судитимуть, - звернувся чоловік до передплатників.

Читайте також: Ксенія Бородіна розповіла про зради свого чоловіка