Війна
25 липня 2016
Бойовики влаштували провокацію на Маріупольському напрямку
Противник зі сторони тимчасово окупованої території вів обстріл по населеному пункту Талаківка.
news-image

Як повідомили у прес-центрі штабу АТО, минула доба на Маріупольському напрямку пройшла не спокійно, передає «Є!»

Повідомляється, що бойовики вдалися до чергових провокацій.
Зокрема, цього разу противник зі сторони тимчасово окупованої території о 20.40 вів обстріл по населеному пункту Талаківка зі сторони Комінтерново.

Намагаючись звинуватити українських військових у недотриманні умов припинення вогню російські окупанти завдали обстрілу з мінометів великого калібру (82 і 120 мм) північну й південну околицю Комінтерново, в наслідок чого загорілося два житлових будинка.

Підтверджуючи свій провокативний настрій й намагаючись підбурити місцеве населення проти українських військових, противник намагався використати телефонні дзвінки, начебто від обуреного населення до моніторингової місії ООН, - йдеться в повідомленні прес-центру.

Командування оперативно-тактичного угруповання «Маріуполь» наголошує, що українські воїни продовжують дотримуватися Мінських домовленостей, на провокації ворога не піддаються, вогонь у відповідь не відкривають, - повідомили у прес-центрі.

У прес-центрі наголосили, що все зазначене дає усі підстави стверджувати, що російські окупанти намагалися імітувати обстріл сил АТО з населеного пункту Талаківка. Мета таких провокацій — скомпрометувати сили АТО, зірвати виконання комплексу заходів з виконання Мінських угод щодо припинення вогню.

Читайте також: Депутати не пустять у Бориспіль Хресну ходу