Суспільство
25 липня 2016
«Крім дружини мені ніхто не потрібен!» - нардеп зізнався, що дивився у Раді еротику
Пан Константиновський також нагадав про гріхи Президента США.
news-image

Народний депутат України В'ячеслав Константіновський на сторінці у Фейсбуці прокоментував скандальне відео, на якому він дивився фото еротичного змісту у сесійній залі Верховної Ради, передає «Є!»

Парламентар визнав, що і справді роздивлявся світлини із пікантним змістом, і додав, що іноді втомлюється від "клоунади у залі".  

Константіновський зазначив, що завжди любив жінок і в нього спрацював основний інстинкт.

Відкрию секрет: я завжди любив жінок і співчуваю їм, мужиків стає все менше. Побачив рекламне посилання в Інтернеті та не втримався, спрацював основний інстинкт. Секс - важлива складова життя будь-якого здорового чоловіка. Я люблю свою красуню дружину і ми приймаємо один одного такими, як є. Крім неї, мені ніхто не потрібен, - написав він у своєму повідомленні.

Також нардеп загадав у своєму пості й гріхи колишнього Президента США Білла Клінтона.

Білл Клінтон згрішив в Овальному кабінеті і увійшов в історію, як один з кращих президентів США, я ж тільки шарився в інтернеті, - виправдовувався нардеп.

Наприкінці свого поста нардеп пообіцяв, що не гратиме у Pokemon Go.

Нагадаємо у соцмережах з'явилося відео, на якому нардеп від "Народного фронту" В'ячеслав Константиновський на своєму смартфоні переглядає фото еротичного змісту в сесійній залі Верховної Ради.      

Читайте також: У мережі з'явилося відео, на якому нардеп у залі Верховної Ради дивиться «полуничку»