Київ
28 липня 2016
Завтра на Хрещатику відбудеться перфоманс «ATTENTION! – торгівля людьми!»
За статистичними даними, не менше 27 млн осіб в усьому світі перебувають у рабстві.
news-image

Завтра, 29 липня, з 14:00 до 15:30 біля центрального виходу зі станції метро «Хрещатик» відбудеться інформаційний перфоманс «ATTENTION! – торгівля людьми!», присвячений  Всесвітньому дню боротьби з торгівлею людьми, передає «Є!»

Мета акції – привернути увагу громадськості до актуальної проблеми торгівлі людьми та активізувати діяльність державних установ у сфері протидії торгівлі людьми у столиці.

У перфомансі візьмуть участь студенти КНУТКіТ  ім. І. К. Карпенка-Карого та волонтери.

Також у цей час триватиме виставка дитячих робіт «Будь обережним! Торгівля людьми – це може трапитися з кожним!» та експрес-опитування щодо інформованості громадян про проблему торгівлі людьми, яке проводитимуть соціальні працівники мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва.

За статистичними даними, не менше 27 млн осіб в усьому світі перебувають у рабстві. На теперішній час масштаби цієї злочинної діяльності набули таких вражаючих розмірів, що, за оцінками експертів, торгівля людьми за наслідками стоїть на третьому місці після нелегальної торгівлі зброєю та наркотиками. З 2012 року у Києві 11 особам було надано статус постраждалих від торгівлі людьми.

Читайте також: У Вероні балкон Джульєтти відкривається для одностатевих пар