Українка, що визнана найкрасивішою жінкою світу, заспівала для друзів
Під час благодійного аукціону була продана "щаслива сукня" красуні.
news-image

У галереї «АртПРИЧАЛ» відбувся вечір народної артистки України, найкрасивішої жінки світу Наталії Шелепницької, передає «Є!»

Захід відбувся з нагоди отримання співачкою титулу найпрекраснішої жінки планети Земля (Mrs United Nations Earth), який вона в липні цього року виграла на конкурсі Краси Об'єднаних Націй (United Nations Pageants), що проходив на Ямайці.

Як відомо, раніше  співачка отримала титул найкрасивішої жінки Європи за версією Конкурсу Краси Об'єднаних Націй.

Господиня вечора порадувала своїх гостей виконанням оперних арій і українських народних пісень. Кілька композицій співачка виконала в дуеті з Владом Ситником і Артуром Боссо.

В рамках вечора був проведений благодійний аукціон, для якого Наталія Шелепницька пожертвувала свою концертну сукню. Гроші від аукціону будуть передані на потреби дітей-сиріт в селі Бабанка (Уманський район Черкащини). Співачка розповіла "по секрету" новій володарці наряду, що ця сукня приносить удачу.

Також гостей вечора чекав сюрприз - розіграш призів, серед яких був особливий подарунок: вечеря з найкрасивішою жінкою Європи і Землі.

Вечір провів відомий конферансьє Дмитро Оськін.

Серед гостей заходу були Ярослав Войтович, Аркадій Райцин, Віктор Думенко, Ідріс Казімі, Влада Литовченко, Тетяна Петракова, Анна Солнцева, Тетяна Загуменна, Ярослава Руденко, Софія Тарасова та багато інших.