Події
4 серпня 2016
Суд заарештував спійману на хабарі чиновницю Мінагрополітики
Суд передбачив заставу у 124 тис. грн.
news-image

Суд заарештував на 60 діб з можливістю застави у 124 тис. грн керівника відділу Мінагрополітики Олену Поліщук, що була спіймана на хабарі, передає «Є!» із посиланням на "112 Україна".

Солом'янський райсуд обрав 60 діб тримання під вартою або 124 тис. грн застави для Олени Поліщук. Сама Олена заперечує свою провину, - повідомив кореспондент.

Прокурори просили для Поліщук 60 діб тримання під вартою або суму застави і зазначали, що вона може або покинути країну, або впливати на свідків, тому має бути обрана максимальна жорстка міра запобіжного заходу.

Однак адвокати вимагали випустити Олену Поліщук на свободу. Говорять, що її затримання відбулося з процесуальними порушеннями, а всю справу називають сфабрикованою. У залі суду присутній цивільний чоловік Олени Поліщук, який готовий взяти її на поруки, - розповіла журналистка.

 Як відомо раніше, за хабар у 150 тисяч доларів затримали керівницю одного з відділів Міністерства аграрної політики та продовольства. За фактом отримання хабара відкрито кримінальне провадження за ст. 368 Кримінального кодексу України.  

Читайте також: На хабарі затримано чиновницю Мінагрополітики