Події
8 серпня 2016
Екс-нардеп Медяник заарештований
Колишній регіонал був затриманий у рамках справи Олександра Єфремова.
news-image

Печерський суд заарештував екс-депутата Володимира Медяника на 60 діб до 4 жовтня 2016 року. Про це повідомив "112 Україна", передає «Є!»

Нагадіємо, 7 серпня в рамках справи заарештованого екс-голови фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова був затриманий колишній народний депутат Медяник.

У ГПУ повідомили, що Він підозрюється у вчиненні низки кримінальних злочинів, а саме: у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України на порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків за ст. 110 ч. 3 Кримінального кодексу України; здійснення організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації "ЛНР" за ст. 258-3 ч. 1 Кримінального кодексу України.

Своєю чергою, адвокат Медяника Євгеній Солодко заявив, що Медяник є заручником і його затримали лише для того, щоб вибити свідчення проти екс-голови фракції ПР Олександра Єфремова.

За такими, в лапках, доказами затримувати особу, це означає лише одне – вимагання, натякання на те, що "надаш покази – будеш вільний". Ось і все, – сказав він.

Солодко додав, що Медяник є бізнесменом і в політику пішов лише для того, щоб захищати свій бізнес. Також він запевнив, що Медяник не вів справи с Єфремовим, а був лише колегою по фракції.

Він також заявив, що оскаржить арешт свого підзахисного.

 

Нагадаємо, Володимир Медяник був депутатом від "Партії регіонів" з 2012 по 2014 рік.  

Читайте також: На Полтавщині затримано дезертирку-військовослужбицю з Криму