Події
8 серпня 2016
Павло Розенко заявив, що став жертвою гібрідної війни
Віце-прем'єр-міністр прокоментував акцію активістів, які палили шини біля будинку його матері.
news-image

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко написав на сторінці у Фейсбуці, що гібридна війна йде не на Сході країни чи в Криму, а вже у Києві та спрямована проти всієї держави, передає «Є!»

Міністр зазначив, що протягом останніх днів він "повністю відчув" гібрідну війну на своїй родині.

Сьогодні вони вдарили в саме сердце. Адже здійснено провокацію не проти мене особисто, а проти найріднішої для кожного з нас людини - мами. Моєї мами. 75-ти річної мами, - написав він.

Павло Розенко у своєму дописі дорікнув ЗМІ з приводу передрукування непровіреної інформації.

Ну і окрема моя "подяка" тим виданням, хто бездумно передруковував фейки про "особняки" та "елітні маєтки" віце-прем"єра навіть не пересвідчившис,ь де правда, а де відверта брехня. Просто так до відома: за три дні, починаючи із вечора п"ятниці мені не поступило від ЗМІ жодного дзвінка про те щоби просто задати одне питання: то правда про мої "маєтки" чи ні? Жодного! Але надрукували всі. Ну майже всі, - написав він.

Наприкінці повідомлення віце-прем'єр надав інформацію з приводу будівлі.

110 метрів будинок і 10 соток землі, які вже майже 8 років належать моїй мамі, для когось може і справді вважаються великою "розкішшю". Але вона на це заслужила. Мамо, я люблю тебе і дякую за все, що ти зробила для мене, - підсумував Розенко.

Нагадаємо, сьогодні у селі Погреби під Києвом активісти підпалили шини біля будинку, який за даними ЗМІ, належить матері Розенка Валентині Василівні. Активісти представилися як члени громадської організації "Земляки" і переселенці. Учасники акції вимагали відставки віце-прем'єра.