Події
26 серпня 2016
Депутати «ЛНР» будуть проходити стажування в парламенті Північної Осетії
Голова північноосетинського парламенту зазначив, що закзбори республіки готові "підтримати в усьому колег з Луганська".
news-image

Депутати і співробітники апарату "Народної ради" т.зв. "Луганської Народної республіки" будуть проходити практику в парламенті Північної Осетії. Таке рішення було прийнято у Владикавказі на зустрічі голови парламенту республіки Олексія Мачнева з головою "Народного ради" "ЛНР" Володимиром Дегтяренком та керівником "Комітету з питань державної безпеки і оборони" Віталієм Морозовим, передає «Є!» із посиланням на ТАРС.

У нас невеликий досвід державного управління. Російське законодавство формувалося більше 20 років, а наше всього лише півтора роки. При цьому більше досвіду нам вдається витягти не від федеральних законів, а саме регіональних. Нам важливо обмінюватися законотворчим досвідом, і тому ми хочемо розвивати тісне співробітництво, направляючи на стажування і депутатів, і працівників апарату народного ради "ЛНР", -сказав Володимир Дягтеренко.

У свою чергу голова північноосетинського парламенту зазначив, що закзбори республіки готові підтримати в усьому колег з Луганська і висловив упевненість в тому, що етап становлення парламентаризму т.зв. "молодої республіки" буде гідно подолано.

Північна Осетія має багату історію, пов'язану з розвитком парламентаризму. Переконаний, що наш накопичений за десятиліття досвід законотворчості може і буде корисний "ЛНР", - сказав Мачнев.
Читайте також: У США син депутата Держдуми РФ викрадав дані кредитних карток