Резонанс
29 серпня 2016
Суд відправив під варту рома, що підозрюється у вбивстві дитини
Підозрюваного відправили під варту строком на 60 днів.
news-image

Сьогодні, 29 серпня, Ізмаїльський суд призначив 21-річному жителю села Лощинівка Михайлу Ч., підозрюваному у вбивстві 9-річної дівчинки, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів без застави, передає «Є!» із посиланням на Думская.

Засідання суду проходило в закритому режимі - суддя задовольнив клопотання захисту про те, щоб преса залишила зал, прокурор підтримав це рішення.

Після оголошення запобіжного заходу прокурор Андрій Стоєв сказав, що в цій справі є всі ризики для утримання підозрюваного під вартою, інша міра - малоймовірна. Зокрема, звинувачення вважає, що він може впливати на родичів загиблої.

Прокурор також додав, що зараз проходить відразу десять судово-медичних досліджень, пов'язаних зі смертю дівчинки.

Призначено ряд експертиз для встановлення причини смерті, підтвердження знаряддя вбивства, визначення групи крові і ДНК-профілів підозрюваного і потерпілої та інші, - уточнює прес-служба прокуратури області.

Сам підозрюваний на даний момент свою провину не визнав.

Нагадаємо, за даними ГУНП, 27 серпня на лінію «102» надійшов виклик про те, що в селі знайдено тіло дитини з ознаками насильницької смерті.

З'ясувалося, що дев'ятирічна дівчинка пропала ще вночі, вранці її знайшли мертвою неподалік від будинку. Поліція повідомляла, що на тілі були сліди зґвалтування. Смерть, за попередньою версією, настала від проникаючого поранення гострим предметом в грудну клітку, в результаті чого було пошкоджено серце і легені.